Начало Бокс Дилиън Уайт: Не подцених Поветкин

Дилиън Уайт: Не подцених Поветкин

Дилиън Уайт: Не подцених Поветкин
0

Дилиън Уайт разкри, че не е подценил Александър Поветкин в първия сблъсък между двамата.

Хората мислят, че съм подценил Поветкин. Не го подцених. Това е тежка категория. Всеки може да бъде нокаутиран. Антъни Джошуа се би с Анди Руис с триседмично предизвестие и беше нокаутиран. Руиз имаше три седмици да се подготви и спечели коланите. Това е тежка категория“, заяви английският боксьор пред журналиста Крис Маникс от DAZN.

Припомняме, че Александър Поветкин нокаутира Уайт в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Вторият сблъсък между Поветкин и Уайт трябваше да се проведе на 21 ноември 2020 година, но двубоят им беше отложен за 2021 г. заради състоянието състоянието на руснака.

Най-високо ранкираният руски боксьор в тежка категория в професионалния бокс беше диагностициран с COVID-19. По-късно той бе изпратен в изолация в московска клиника, за да се лекува. „Руския Витяз“ се възстанови напълно и бе определена нова дата за срещата – 6 март.

„Искам да се бия за титлата. Ето защо съм в тази игра. Единствено ме интересува да победя Александър Поветкин, защото ако го направя, тогава мога да мисля за титлата. Ако победя Поветкин, ще участвам ли в подгряващ мач? Не! Искам големи мачове“, завърши Уайт.