Начало Бокс Дилиън Уайт не спести нищо на Даниел Дюбоа

Дилиън Уайт не спести нищо на Даниел Дюбоа

Дилиън Уайт не спести нищо на Даниел Дюбоа
0

Британецът Дилиън Уайт не остана никак очарован от представянето на сънародника си Даниел Дюбоа в мача му срещу Джо Джойс.

„Динамитът“, който бе сочен за твърд фаворит преди срещата, загуби от по-опитния Джойс чрез нокаут в 10-ия рунд, допускайки първо поражение в профи кариерата си.

Джойс демонстрира иключителна издържливост и „желязна“ брадичка, която пое много тежки попадения. Въпреки това, сребърният медалист от Рио 2016 дочака своя момент, успявайки да пласира достатъчно удари, които да затворят напълно окото на противника.

Преди тази среща Дюбоа и неговият промоутър Франк Уорън не един и два пъти бяха споменавали, че искат мач именно с Уайт, но сега това изглежда невъзможно поне в следващите една-две години.

Снимка: БТА

Няма какво да кажат сега„, сподели Уайт по адрес на Дюбоа и Уорън.

„Човекът се отказа пред погледа на всички. Отказа се по средата на мача. Преди това говореха, че ще ме нокаутират и какво ли още не. Но при мен няма как да видите подобно нещо като това – да се откажеш доброволно.

„Ако ще губя, то нека да ме нокаутират. За разлика от него аз съм войн. Надявам се, че трзи страхливци ще спрат да говорят за мен“, допълни Уайт.