Начало Бокс Дилиън Уайт си хареса Поветкин
0

Дилиън Уайт си хареса Поветкин

Дилиън Уайт си хареса Поветкин
0

Дилиън Уайт призна, че предпочита следващият му съперник да бъде Александър Поветкин.

Британецът иска да се качи на ринга през април, като вече не му се чака шанс за мач за пояса на WBC. След седмица Уайт ще седне да разговаря с промоутъра Еди Хърн за предстоящата 2020 г. и за победата над Мариуш Вах през декември, тъй като няма желание да седи настрана до февруари 2021 г., когато се очаква WBC да му даде шанс за титлата.

„Хърн спомена 18 април в едно интервю, така че предполагам, че това е датата. Най-вероятно в Лондон или Манчестър, нещо такова. „О2“ често се запазва, но и двата града са добри и ще бъде хубаво да се бия в различна част на страната“, каза Уайт пред „Скай Спортс“.

twitter.com

Британецът добави, че с удоволствие би се изправил срещу бившия шампион на WBA Александър Поветкин, който има само две загуби до момента – от Владимир Кличко и Антъни Джошуа, както и равенство с Майкъл Хънтър.

„Ако го иска, да заповяда. Ще бъде здрав бой, защото той не е от най-подвижните, аз – също. И двамата обичаме да вървим само напред. Добър бой ще стане. Поветкин винаги тръгва на война, нали? Не се занимава с глупости. Аз също съм такъв, така че – да действаме. Да видим кой има най-добрия ляв“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.