Начало Бокс Дилиън Уайт: Уайлдър е идиот

Дилиън Уайт: Уайлдър е идиот

Дилиън Уайт: Уайлдър е идиот
0

Дионтей Уайлдър трябва да се срамува от себе си. Това мнение изрази Дилиън Уайт след уволнението на Марк Бреланд, който беше дългогодишен треньор на „Бронзовия бомбардировач“.

„Той не е истински боксьор – щом подхожда така“, започна Уайт.

„Марк Бреланд направи всичко в реда на нещата. Дионтей Уайлдър е идиот, за да не го види.  Той беше инкасира много тежки попадения, които можеха да приключат кариерата му. Той беше удрян много тежко. Ако не беше отборът на Уайлдър, можеше да стане много тежко.“

„Тези момчета си свършиха работата. Спасиха го, защото боксът не е игра. Виждате отборът му да крещи и да скача – тази битка изобщо не се разви по техния план“, добави Уайт.

Също така боксьорът изрази мнение, че реферът е трябвало да спре мача много по-рано.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.