Начало Бокс Дионтей Уайлдър отговори дали е бил нокаутиран от Кличко

Дионтей Уайлдър отговори дали е бил нокаутиран от Кличко

Дионтей Уайлдър отговори дали е бил нокаутиран от Кличко
0

Дионтей Уайлдър се вбеси на изказване от Дилиън Уайт, в което британецът го обвини, че е бил нокаутиран от Владимир Кличко. Уайт твърди, че е видял това да се случва на един от прословутите лагери на украинеца.

„Той каза, че аз и Кличко сме правили спаринги в различни случаи и при един от тях Кличко ме е нокаутирал след удар в тялото“, започна Уайлдър.

„Но нека се замислим – украинецът не е пускал силен удар в тялото от 11 години… Бил съм само веднъж на лагер на Кличко и се държах добре с всички. Тази мистериозна история, която наскоро изплува е абсолютна лъжа.“

twitter.com

„Аз съм грешният човек. Мразя слуховете и лъжите“, призна световният шампион Дионтей Уайлдър.

Уайт не крие лошите си чувства към „Бронзовия бомбардировач“. Дилиън дълго време чака възможността да се бие за пояса на WBC и обвинява американеца, че го избягва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.