Начало Бокс Дилън Данис удвои последователите си в X след новината за боя с Логън Пол

Дилън Данис удвои последователите си в X след новината за боя с Логън Пол

Дилън Данис удвои последователите си в X след новината за боя с Логън Пол
0

Всеки може да говори, каквото си поиска за братята Пол, но едно нещо никой не може да им оспори – те са истинска природна стихия на територията на социалните мрежи. Поредното доказателство за това е фактът, че следващият съперник на боксовия ринг за Логън – Дилън Данис, удвои последователите си в X в рамките само на половин месеца, по информация на Аарън Бронстетър.

Данис направи два мача в UFC в миналото и набързо се превърна в звезда, но прекара последните няколко години в изолация от бойните спортове. Кариерата му на практика се развиваше само в интернет пространството, но ето, че вече е готов да се завърне, макар е в инфлуенсърския бокс.

Подходът му към срещата с големия брат Пол е особено любопитен. Той на практика всеки ден публикува по няколко публикации, в които напада годеницата му – Нина Агдал.

Безбройните колажи, голи снимки и провокации изглежда се харесаха на голяма част от потребителите в X, защото към 15 август последователите му там бях около 367 хил., а днес са над 782 хил.