Начало Бокс Днес започва „Странджата“

Днес започва „Странджата“

Днес започва „Странджата“
0

Вчера, 13 февруари 2019г., се проведе техническата конференция преди първия ден от юбилейното 70-то издание на най-стария боксов турнир в Европа – “Странджа”. На нея присъстваха президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински, както и състезатели и официални лица.

bgboxing.org

На конференцията стана ясно, че официалният кантар преди началото на надпреварата ще се проведе между 07:00 и 09:00 часа в четвъртък, 14 февруари, в софийския парк хотел “Москва”. Жребият за двубоите ще бъде изтеглен в 11:00 часа на същото място.

Същинската част от турнира започва в 15:00 часа в столичната зала “София”, когато ще стартират двубоите от първата сесия. В 18:00 часа е официалното откриване на турнира.

Надпреварата “Странджа” ще се проведе между 14-ти и 19-ти февруари в зала “София”, като ще участват около 350 състезатели. България ще бъде представена от общо 32-ма боксьори от националните отбори и различни клубове. Президентът на федерацията Красимир Инински обяви вход сводобен за всички ученици. По повод юбилея всички досегашни носители на купа “Странджа” в историята ще бъдат наградени по време на финалите.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.