Начало Бокс Документалният филм „Боксов речник“ бе пуснат в YouTube (ВИДЕО)

Документалният филм „Боксов речник“ бе пуснат в YouTube (ВИДЕО)

Документалният филм „Боксов речник“ бе пуснат в YouTube (ВИДЕО)
0

Година след премиерата на „Боксов речник“, документалният филм бе пуснат за свободно гледане в платформата YouTube.

Алексей Рибчев, Йордан Василев, Айрин Исметов, Красимир Митов, Венцислав Тодоров, Люлин Тодоров и други известни боксьори са сред главните герои в лентата. Там, разбира се, те са с прякорите Рибата, Буболечката, Танка , Кобрата, Айчо, Вансан и други.

Режисьор и оператор на тази филмова продукция е Васил Горанов. Той попада в боксова зала в град Русе и е толкова впечатлен от специфичната атмосфера и интересните личности, които среща, че решава да направи филм за тях. Първо героите от филма отиват във Флоренция, където се бият като гладиатори на площада. Снимките на филма продължават седем години. През този период, боксьорите имат своите върхове и падения, сбъдват мечти, срещат се със страховете и проблемите си, и търсят начин да продължат напред.

Режисьорът на филма се потапя в един свят, където нещата са директни, очи в очи, така, както боксьорите застават един срещу друг на ринга,за да премерят сили и да се пречистят от агресията, която е заложена в природата на най-опасното същество на планетата Земя – човекът.

Боксът е спорт, който има свой уникален език и точно за това името на филма е „Боксов речник“. Някои хора казват, че боксът е в изкуството да задаваш въпроси и да не получаваш отговори.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.