Начало Бокс Дос Сантош смята, че Фюри ще си поиграе с Нгану за шоуто, както Мейуедър с МакГрегър

Дос Сантош смята, че Фюри ще си поиграе с Нгану за шоуто, както Мейуедър с МакГрегър

Дос Сантош смята, че Фюри ще си поиграе с Нгану за шоуто, както Мейуедър с МакГрегър
0

Остават два месеца до мегасблъсъка между Тайсън Фюри и Франсис Нгану в Саудитска арабия, но прогнозите за битката им не спират да валят още от дните преди двамата да се споразумения. Този път мнението, на което обръщаме внимание, е това на бившият шампион в тежка категория на UFC – Жуниор дос Сантош. Според него, камерунецът няма никакви шансове и ще бъде подложен на милостта от британеца.

Шансът на Нгану е основното му качество – силата. Не виждам боксьорските умения в Нгану. Конър МакГрегър също притежаваше силата да нокаутира, но, когато излезе срещу Флойд Мейуедър, не я видяхме, защото им се плащаха сериозни пари, за да предложат шоу. Така че ще им се наложи да изкарат няколко рунда, както Мейуедър направи с Конър МакГрегър. Мислите, че Конър изкара 10 рунда, защото притежава уменията? Никакъв шанс. Мейуедър не си даваше зор и предложи шоу за хората. Боксът е различен и Мейуедър позволи срещата да продължи. Може да видим нещо подобно между Тайсън Фюри и Нгану – Тайсън Фюри да предлага шоуто, за да угоди на хората“, каза „Циганина“ пред Boxing Scene.

На 28 октомври Рияд ще приеме галата в чест на „Циганския крал“ и „Хищника“, като очакванията са интересът да се доближи до този, който предизвикаха Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър в Лас Вегас през 2017 г. Надеждата обаче е, че няма да видим една режисирана версия, защото това би опорочило спорта.