Начало Бокс Карл Фрош е разочарован от представянето на Лиъм Смит в реванша с Крис Юбанк

Карл Фрош е разочарован от представянето на Лиъм Смит в реванша с Крис Юбанк

Карл Фрош е разочарован от представянето на Лиъм Смит в реванша с Крис Юбанк
0

Лиъм Смит допусна тежка загуба в реванша срещу Крис Юбанк-младши през изминалия уикенд, след като по-рано тази година нокаутира съперника си в 4 рунд. Представянето му във втория мач обаче бе коренно различно и логично на свой ред бе нокаутиран в 10 част. Карл Фрош не спести критиките си към своя сънародник в типичния си остър стил.

Не ми се иска да отнемам нищо от представянето на Крис Юбанк или пък да отписвам напълно Лиъм Смит, но представянето му бе точно толкова зле. Това продължи дори на пресконференцията след галата, където призна, че е отслабнал с 20 кг. за мача. Това е не просто опасно, но и е обидно за феновете, защото лъжеш публиката, че ще предложи силна игра, а в същото време си обречен заради физическата си неспособност. Това си пролича още от първия рунд за мен. Беше влязъл в режим на оцеляване след нокдауна, а преди това не направи нищо. Просто не беше достатъчно добър. Останах разочарован от представянето му, защото имах високи очаквания за него“, каза Фрош пред talkSPORT.

Смит е допуснал да наддаде прекалено голямо тегло, достигайки до над 90 кг. в месеците преди реванша, когато категорията му е до 72,5 кг. Той на практика е изгубил почти 1/4 от телесната си маса, което е равносилно на ужасен глад и тормоз за организма.