Начало Бокс Крис Юбанк тренира с Рой Джоунс (СНИМКИ)
0

Крис Юбанк тренира с Рой Джоунс (СНИМКИ)

Крис Юбанк тренира с Рой Джоунс (СНИМКИ)
0

Междинният шампион на WBC в супер средна категория Крис Юбанк си намери перфектния партньор за тренировки по време на изолацията.

30-годишният британец реши да се довери на легендата Рой Джоунс младши, с когото води подготовка за следващия си двубой. В последния си двубой Юбанк победи Матвей Коробов с нокаут във втория рунд.

„Запознах се с Рой на едно шоу през февруари, където се заприказвахме, хареса ми отношението му и съветът, който ми даде. Скоро след това помолих баща си да се свърже с него и да види дали е възможно да тренирам с него и – ето ни тук. Рой определено е комплексен. От начина по който тренира и те учи, до повтарянето на работата с краката, скоростта и точната сила на удара, няма друг като него. Това подобрява стила ми. Ако човек не желае да притежава тези качества, ще му бъде изключително трудно да работи с Рой, а и няма да има смисъл да го прави. Точно както баща ми не беше за всеки, така и аз не съм, а Рой определено не е като всички останали, така че сме в перфектен съюз“, каза Юбанк пред „Сън“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.