Начало Бокс Джарел Милър се провали на трети тест

Джарел Милър се провали на трети тест

Джарел Милър се провали на трети тест
0

Американският боксьор Джарел Милър (23-0-1) се е провалил и на трети тест за забранени субстанции в кръвта. „Голямото бебе“ втрещи с наглостта си. Оказа се, че след положителните проби от 20 и 31 март, той е дал и още една.

Според „ESPN“ – Милър е оставил положителен сигнал за наличие на еритропоетин, който се използва за по-бърза доставка на кислород към мускулите, което ги прави по-издръжливи. Това би помогнало сериозно на едрия състезател в късните рундове на неговите срещи. Третата положителна проба открива и GW1516, което помага за свалянето на килограми.

На 1-ви юни „Голямото бебе“ трябваше да се бие със световния шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ в тежката категория, но вече е със спрени права.

„С голямата му уста може да се мери само големият зоб, който е взел“, шегуват се фенове на бокса в социалните мрежи.

По-рано днес Еди Хърн изрази бурното си недоволство от постъпката на Джарел Милър. Все още не се знае какво точно ще е наказанието му и кой ще го замерсти срещу Антъни Джошуа.

Снимка: БТА
тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.