Начало Бокс Милър си избра спаринг партньор

Милър си избра спаринг партньор

Милър си избра спаринг партньор
0

Джарел Милър (23-0-1), който на 1-ви юни ще изпробва късмета си срещу световния шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ – Антъни Джошуа (22-0-0), сподели че вече е избрал първия си спаринг партньор за предстоящата му битка.

29-годишният англичанин е с около 5 сантиметра по-висок от „Голямото бебе“ и именно височината е нещото, което Милър ще търси в предстоящия му подготвителен лагер.

Става въпрос за 21-годишния британец Даниел Дюбоа (9-0), койо преди време сам разкри, че е свалял Джошуа в нокдаун по време на спаринг.

Ето какво каза и самият Милър:

„Не мога да правя спаринги с по-големи боксьори от мен, защото такива просто не съществуват. На Джошуа също ще му е много трудно да намери човек, който дори малко да наподобява моите габарити и моето движение по ринга. Няма такива хора.

С моя отбор успяхме да намерим няколко момчета, които са по-всиоки от мен. За единия от тях се говори, че бил много здрав – Даниел Дюбоа.

twitter.com

Момчето наистина ми харесва. Има много енергия в себе си и чух, че е наказвал Джошуа преди години“, заяви Милър.

Дюбоа в момента се намира в свой подготвителен лагер за предстоящия му двубой с Разван Кожану на 8-ми март във Великобритания.

Дюбоа бе спаринг партньор и на Александър Поветкин, но руснакът бе нокаутиран от Джошуа в 7-ия рунд.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.