Начало Бокс Крауфорд и Хан непоколебими на кантара (ВИДЕО)

Крауфорд и Хан непоколебими на кантара (ВИДЕО)

Крауфорд и Хан непоколебими на кантара (ВИДЕО)
0

Остават по-малко от 24 часа до дългоочаквания мач между Амир Хан и Терънс Крауфорд. Двамата излизат тази нощ в Ню Йорк за световната титла на Световната боксова организация (WBO) в полусредната категория.

По-малко от 100 грама ги разделиха на официалното премерване на килограмите.

„Той е бърз, боксира се много добре. В краката е на топ ниво. Искам да покажа най-доброто от себе си. Готов съм“, сподели шампионът.

Той ще прибере минимум 5,5 милиона долара от срещата. Британецът пък ще прибави поне 5 милиона долара към банковата си сметка.

Крауфорд е с актив от 34 победи от 34 мача при професионалистите и е готов да направи втора защита на колана.

Хан също заяви, че е готов за битката в „Медисън Скуеър Гардън“. До момента 32-годишният боксьор има 33 успеха и 4 поражения.

Американецът е тежък фаворит според мненията на букмейкъри, анализатори и фенове. Все пак Амир има възможност да се завърне с гръм и трясък, а изглежда се намира в отлична форма.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.