Начало Бокс Джарел Милър записа втора победа в рамките на месец

Джарел Милър записа втора победа в рамките на месец

Джарел Милър записа втора победа в рамките на месец
0

Американецът Джарел Милър спечели втора за 30 дни. „Голямото бебе“ се завърна на родна почва, побеждавайки мексиканеца Дерек Карденас чрез нокаут в 4-ия рунд.

Това бе първи двубой за Милър в САЩ от 2018-ма, когато победи Богдан Дину. Срещата, която се проведе в Тенеси, приключи в четвъртия рунд, когато Карденас бе изпратен на земята за трети път.

Началото на срещата бе мудно, като Милър разчиташе на единични удари, а мексиканският му противник търсеше главно тялото на американеца. Първият нокдаун дойде в третия рунд, когато Милър стовари десен прав в лицето и ляво кроше в тялото на Карденас, който подгъна коляно.

Това бе и началото на края на него. В следващата част Милър пласира тежък ъперкът и Карденас отново изпадна в нокдаун, а секунди по-късно нова тежка поредица от безответни удари накара реферът да се намеси и да сложи крайн на мъките на мексиканеца.

Милър се завърна на ринга в края на месец юни, когато победи по точки аржентинеца Ариел Бракамонте. Амриканецът бе извън бокса през последните три годии, тъй като на няколко пъти бе хванат с непозволени субстанции в допинг пробите си.