Начало ММА Ливърпулските бойци грабнаха трети пореден бонус на UFC Лондон (ВИДЕО)

Ливърпулските бойци грабнаха трети пореден бонус на UFC Лондон (ВИДЕО)

Ливърпулските бойци грабнаха трети пореден бонус на UFC Лондон (ВИДЕО)
0

Въпреки че нямаше футболни победи на Ливърпул или Евертън, градът на река Мърси прекара поредна вечер в празненства. Този път повод за песни и наздравици бяха двамата местни ММА бойци, които продължават да набират все по-голяма скорост в най-популярната верига в света.

Става въпрос за състезателката в категория „муха“ при жените Моли Маккен и за Пади Пимблет от леката категория при мъжете. Двамата записаха по трета поредна победа под знамето на UFC на вчерашаната галавечер „UFC Fight Night 208“, която се състоя в Лондон.

32-годишната Маккен победи Хана Голди чрез технически нокаут в първия рунд, след като стовари брутален въртящ лакът в лицето на съперничката си, а след това я довърши с няколко крошета.

Малко след нея в клетката се качи и новия любимец на Острова Пади Пимблет. „Лошичкият“ победи американеца Джордан Левит чрез „риър-нейкед-чоук“ във втория рунд и вече има три победи от три мача в UFC.

Така и двамата скаузъри си заслужиха нови допълнителни $50 000, така както го направиха и в последните си два мача.

Роденият в Украйна руснак Никита Крилов, който най-вероятно сложи край на бляскавата кариера на Александър Густафсон, също получи бонус за „Представяне на вечерта“ и ще получи чек за $50 000.

Четвъртият бонус за най-добро представяне от галавечерта отиде при американеца Джонатан Пиърс, който нокаутира Макуван Амирхани във втория рунд от битката им.