Начало Бокс Световен шампион се подигра с интернет трол в спаринг

Световен шампион се подигра с интернет трол в спаринг

Световен шампион се подигра с интернет трол в спаринг
0

Световният шампион в категория „муха“ Съни Едуардс наказа жестоко „герой“ от социалните мрежи. Непобеденият британец със статистика 18-0 прие предизвикателството на Twitter трол, който пропътува 200 мили и плати 110 британски лири, за да стигне от Лондон до Шефийлд.

След няколко дни закани и обиди смелчагата застана пред залата на Едуардс и започна да злослови по негов адрес и качва клипове в интернет.

Вижте извадка от спаринга, а след това и пълното видео по-надолу:

Мъжът е на име Фабрицио Танга и вероятно ще си вземе поука след идеята да предизвика професионален боксьор. Спарингът завърши във втория рунд, когато „претендентът“ увисна напълно изтощен на въжетата.

За около шест минути той получи едва няколко удара от шампиона, който играеше леко с него и му се подиграваше с движения стил Мохамед Али. Освен това Едуардс спираше собствените си удари и се откриваше нарочна на Танга за отклон като в „Матрицата“.

Впоследствие стана ясно, че 26-годишният първенец на „boxrec“ в категория „муха“ е пристигнал веднага до залата в Йоркшир с двете си деца на задната седалка. Малчуганите са чакали татко си не повече от 10 минути, за да затвори голямата уста на съперника си.

Има и други примери за професионални боксьори, които са приемали предизвикателства на непознати в интернет. През 2014 година Дионтей Уайлдър нокаутира Чарли Зеленов.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.