Начало Бокс Джейк Пол: Конър е ку*ка на Дейна Уайт
0

Джейк Пол: Конър е ку*ка на Дейна Уайт

Джейк Пол: Конър е ку*ка на Дейна Уайт
0

Голямата уста на звездата от социалните медии Джейк Пол не спира да сипе закани към евентуални съперници на боксовия ринг, като този път се спря на Конър Макгрегър.

Влогърът вярва, че все още има шанс да се изправи срещу ирландската суперзвезда, като го посочи за един от следващите си съперници. В списъка му фигурират още Бен Аскрен, Флойд Мейуедър и Нейт Диаз, които вече са изявили желание да се боксират с него. През април Пол ще се изправи срещу Аскрен, като от този мач зависят и следващите му изяви.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

“Ще видим след този мач. Флойд Мейуедър вече ме предизвика. Смятам, че още имам шанс за Макгрегър. Нейт Диаз също е в сметките ми. Много съм развълнуван. Това е само началото на бляскавата ми кариера. Бен Аскрен просто е първият в списъка. След тов, предполагам, ще е Нейт Диаз. Конър първо трябва да спечели някой и друг мач. Конър е собственост на Дейна Уайт. Той е неговата ку*ка и трябва да получи разрешението му. На Нейт Диаз му остават два мача в UFC и се надявам след това, през 2022 г., да се бием. В момента водим такива разговори”, заяви Пол.