Начало ММА Сейнт Пиер ходи на уроци по актьорско майсторство
0

Сейнт Пиер ходи на уроци по актьорско майсторство

Сейнт Пиер ходи на уроци по актьорско майсторство
0

Нежеланието на ММА легендата Джордж Сейнт Пиер да се завърне в клетката за един последен двубой се оказа продиктувано от желанието му за ново кариерно развитие.

Канадецът, който ще навърши 40 години през пролетта, се е отдал на изкуството, като иска да продължи развитието си пред камера като актьор. Сейнт Пиер вече има участие в няколко продукции, сред които “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител” и “Кикбоксьорът: Отмъщение”, в който си партнира с идола си от детството Жан-Клод ван Дам. Следващият месец излиза мини-сериалът “The Falcon and the Winter Soldier”, където отново ще пресъздаде комиксовия образ Барток. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georges St-Pierre (@georgesstpierre)

“Започнах да се отнасям по-сериозно към това и всяка седмица ходя на уроци по актьорско майсторство. Театър, игра пред камера, инструкции за прослушвания, уроци по английски. Това е много работа и влагам толкова голямо усилие, колкото и в тренировките. В бойните изкуства започваш от бял колан. В момента имам такъв по актьорско майсторство. Отново трябва да се изкача до върха”, призна Сейнт Пиер.