Начало ММА Сейнт Пиер отклони предложението на Усман
0

Сейнт Пиер отклони предложението на Усман

Сейнт Пиер отклони предложението на Усман
0

Легендата Джордж Сейнт Пиер любезно отклони поканата на Камару Усман да се завърне в ММА за двубой срещу него.

След като защити пояса си срещу Жилберт Бърнс, “Нигерийския кошмар” пожела да се изправи срещу канадеца. За негово съжаление, 39-годишният бивш шампион няма никакво намерение отново да влиза в клетката, въпреки предложението на настоящия носител на пояса в полусредна категория.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAMARU USMAN (@usman84kg)

“Разбира се, че винаги тренирам, но да се връщам? Опитайте се да влезете в моите обувки и тогава помислете за завръщане. Ако реша да се бия с Камару Усман, ще трябва, буквално, да напусна страната. В момента в Канада няма как да се тренира заради COVID. Ще трябва да заведа треньорите си някъде на лагер, също и спаринг партньори – Усман е сериозна работа. Трябва да си добре подготвен”, повали той “Нигерийския кошмар”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georges St-Pierre (@georgesstpierre)

Въпреки това, Сейнт Пиер “не е мотивиран” да предприеме подобна стъпка.

“Мина доста време. Животът ми не е такъв, какъвто беше преди две години. Дори вселената се промени. Вече всичко е различно. Сега, да се върна за мач с Камару… много се радвам за него и за нещата, които постига, но да дам 3 месеца от живота си, да се вкарам в лагер и да се опитам да спечеля срещу Усман – изобщо не съм мотивиран за такова нещо. Не мисля, че някога нещо ще успее да ме накара отново да се състезавам”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.