Начало ММА Сейнт Пиер отклони предложението на Усман
0

Сейнт Пиер отклони предложението на Усман

Сейнт Пиер отклони предложението на Усман
0

Легендата Джордж Сейнт Пиер любезно отклони поканата на Камару Усман да се завърне в ММА за двубой срещу него.

След като защити пояса си срещу Жилберт Бърнс, “Нигерийския кошмар” пожела да се изправи срещу канадеца. За негово съжаление, 39-годишният бивш шампион няма никакво намерение отново да влиза в клетката, въпреки предложението на настоящия носител на пояса в полусредна категория.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAMARU USMAN (@usman84kg)

“Разбира се, че винаги тренирам, но да се връщам? Опитайте се да влезете в моите обувки и тогава помислете за завръщане. Ако реша да се бия с Камару Усман, ще трябва, буквално, да напусна страната. В момента в Канада няма как да се тренира заради COVID. Ще трябва да заведа треньорите си някъде на лагер, също и спаринг партньори – Усман е сериозна работа. Трябва да си добре подготвен”, повали той “Нигерийския кошмар”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georges St-Pierre (@georgesstpierre)

Въпреки това, Сейнт Пиер “не е мотивиран” да предприеме подобна стъпка.

“Мина доста време. Животът ми не е такъв, какъвто беше преди две години. Дори вселената се промени. Вече всичко е различно. Сега, да се върна за мач с Камару… много се радвам за него и за нещата, които постига, но да дам 3 месеца от живота си, да се вкарам в лагер и да се опитам да спечеля срещу Усман – изобщо не съм мотивиран за такова нещо. Не мисля, че някога нещо ще успее да ме накара отново да се състезавам”.