Начало Бокс Джейк Пол обясни решението си за двубоя с Майк Тайсън

Джейк Пол обясни решението си за двубоя с Майк Тайсън

Джейк Пол обясни решението си за двубоя с Майк Тайсън
0

Джейк Пол (9:1) и Майк Тайсън (50:6) хвърлиха дебела сянка върху част от по-важните събития в света на бокса през миналата седмица, когато съобщиха, че ще се боксират един срещу друг на 20 юли в Тексас. Мненията са преобладаващо негативни, тъй като разликата във възрастта им е от цели 30 години, но независимо от това интересът е огромен. „Проблемното хлапе“ междувременно хвърли светлина относно мотивите си за този двубой през своя YouTube канал.

Официално: Майк Тайсън ще се боксира с Джейк Пол през лятото

Да се бия с Майк Тайсън за мен е чест. Да вляза на ринга срещу един от двамата най-известни боксьори, които някога са озарявали спорта, е не само най-големия мач в кариерата ми, но и възможност, за да променя историята на бокса“, каза Пол.

Все още не е ясно дали срещата ще е официална или демонстративна, така че тепърва предстои да разберем регламента, при който ще се боксират. От една страна имаме легенда, която покори всички върхове, но в края на миналия век. От друга страна имаме един инфлуенсър, решил да промени спорта из основи, давайки на хората зрелище, независимо от нивото. При всички положения ще е интересно, каквото и да се случи през лятото.