Начало Бокс Джейк Пол остава непобеден след успех и над Андерсън Силва

Джейк Пол остава непобеден след успех и над Андерсън Силва

Джейк Пол остава непобеден след успех и над Андерсън Силва
0

Сензацията в You Tube Джейк Пол продължи успешната си серия в професионалния бокс и вече е 6 от 6. Американският влогър този път победи бившия ММА шампион Андерсън Силва, като това е трети пореден негов успех над представител на смесените бойни изкуства.  

Пол и Силва се изправиха в 8-рундова битка в тежката категория в неделя сутрин (българско време). Срещата бе главно събитие на гала на „Showtime в Аризона, САЩ.

Бившата звезда от UFC доминираше в началото на битката, но след това двамата предложиха оспорван бой за зрителите. 25-годишният американец записа нокдаун в последния рунд, което със сигурност натежа в решението на съдиите, които му присъдиха успеха с единодушно решение (77:74, 78:73, 78:73).

47-годишният бразилец вече има три загуби и три победи на боксовия ринг. Той приключи кариерата си в ММА със 7 поражения в последните си 8 срещи.

Ексцентричният Пол не пропусна и този път да се заяде с някого след мача. Този път той се насочи към безспорния шампион в няколко дивизии Саул Алварес-Канело, а също така предизвика и наскоро отказалия се от UFC Нейт Диаз.