Начало Бокс М****а му! Не казвай на майка си

М****а му! Не казвай на майка си

М****а му! Не казвай на майка си
0

Камбъл Хатън ще се опита да повтори и дори да задмине успехите на своя баща – Рики. Той беше шампион в суперлека и полусредна, а в класацията на най-добрите британски боксьори е класиран под №5.

Рики Хатън беше известен с ударите си в тялото, които му донесоха победи срещу изключителни съперници. Но и за малко да счупят ребрата на сина му, тогава само на 14 години.

Историята разказва самият потърпевш – Кембъл Хатън.

„Майка ми не беше много сигурна дали трябва да се захващам с бокс. Въпреки това, баща ми ме тренираше.

„Бях на 14 години и той ми показваше различни неща на крушата, както и ми държеше лапи. Понякога ме съветваше като разигравахме различни сутиации в леки спаринги. Този път беше различно.

„Няма никога да го забравя. Правехме лек спаринг – аз и баща ми.“

Камбел намира своя баща с добър ляв прав

„Хвърлих удар, мисля че беше десен и не знам какво стана, може би мускулната му памет, но той се дръпна от удара и след това ми налетя с жестоко ляво кроше в тялото. Паднах на земята и започнах да се въргалям като отчаяно се опитвах да си поема въздух. И тогава го чух над себе си:

– Мамка му! Само не казвай на майка си!

На Рики Хатън му предстои да се изправи в демонстративен двубой срещу Марко Барера. Той свали доста килограми и твърди, че подготовката му е помогнала много в борбата с депресията – състояние, за което той открито говори вече няколко години.

Кембъл Хатън е изиграл 7 мача на професионалния ринг като във всички записва победи.

тагове: