Начало Бокс След Усик: Джошуа ще се бие още през декември

След Усик: Джошуа ще се бие още през декември

След Усик: Джошуа ще се бие още през декември
0

Еди Хърн анонсира, че Антъни Джошуа ще се завърне между въжетата още през декември. Промоутърът на бившия шампион в тежка категория уточни и че това ще се случи независимо от изхода на битката с Олександър Усик за поясите.

Двамата ще излязат един срещу друг отново на 20 август в Саудитска Арабия. Очаква се победителят в тази среща да играе в дългоочакван обединителен мач с Тайсън Фюри за статута на абсолютен шампион.

„Усик е един от най-техничните бойци в тежка категория от много време насам. Двамата с Фюри са част от върха на пирамидата в историческа гледна точка“, сподели Хърн.

„Джошуа е войн и затова иска да се бие с тях. За Ей Джей няма невъзможни неща. Той иска да е активен и затова ще се върне на ринга обратно още през декември. Все още няма как да знаем срещу кого“, добави Еди.

Предишният път, когато Антъни загуби поясите си, успя да си ги върне веднага на реванша. Това се случи отново в Саудитска Арабия срещу Анди Руис след 12 рунда битка. Преди това британецът шокиращо беше паднал за първи път в кариерата си на американска земя с нокаут.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.