Начало Бокс Тайсън Фюри не спира да качва видеа: Банда страхливци, излезте и се бийте

Тайсън Фюри не спира да качва видеа: Банда страхливци, излезте и се бийте

Тайсън Фюри не спира да качва видеа: Банда страхливци, излезте и се бийте
0

Тайсън Фюри продължава да изпитва сериозни трудности с намирането на следващ съперник. Непобеденият шампион в тежка категория трябва да се бие в края на март.

Ден след ден обаче останалите топ боксьори от тежка категория увъртат, а на британеца не му се изправя срещу лек съперник като Хелениус или Чар.

„Краля на циганите“ вече не може да чака. В понеделник той качи видео клип с предизвикателство към топ имената в дивизията, а днес цели три.

„Ще продължавам да качвам видеа, докато някой от тези страхливци не подпише битка с мен“, започна Фюри.

„Вие всички сте такива, не ми пука с кого ще се бия от вас. Бийте се с най-добрия боксьор, който се е раждал. Ще унищожа всеки от вас на ринга. Елате и се бийте.“

В останалите видеа идеята е единтична – обиди по всички, защото всички отбягват сблъсък с него.

„Готов съм да се бия, всички знаете датата и имате достатъчно време. Джошуа е страхливец, Усик е женчо, а Дилиън Уайт не иска да се бие. Не ви разбирам – просто се бийте. Всички сте страхливци. Пакет от мокри марули“, продължи с обидите Тайсън.

„Въпросите са много, а часовникът не спира да тиктака. Всеки един от тези пикльовци обаче само отлага. Както вече казах – въпросите са много: Иска ли Дилиън Уайт да ме бие? Ще се отдръпне ли Антъни Джошуа? Просто ми кажете. Омръзна ми да ви чета извиненията. Тик-так, тик-так. Времето ви изтича, страхливци такива“.

Накрая ще излезе, че от моментния елит само Дионтей Уайлдър имаше смелостта да се бие с Тайсън Фюри, при това цели три пъти.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.