Начало Бокс Джошуа за Фюри: На какво да ме учи? Да пия бира?
0

Джошуа за Фюри: На какво да ме учи? Да пия бира?

Джошуа за Фюри: На какво да ме учи? Да пия бира?
0

Антъни Джошуа отказа предложението Тайсън Фюри да му бъде треньор. Бившият световен шампион на WBA, WBO, IBF и IBO получи „оферта“ от настоящия носител на пояса на WBC да му помогне да си върне титлите. По думите на „Циганския крал“, само той може да направи така, че да превърне Ей Джей в непобедим боксьор и да се озове обратно на върха в тежка категория.

Изглежда обаче Джошуа не смята така. Напротив, той прие доста иронично предложението на Фюри. И на свой ред му отправи пиперлива реплика, която обаче едва ли е засегнала самочувствието на Тайсън.

Има ли нещо, което мога да науча от него? Честно, не мисля. Освен може би как да пия бира. За човек, който се е оттеглил, изглежда продължава да е вглъбен от мен. Защо говори за мен, след като няма да се връща на ринга? Доста интересна личност, но нямам желание да ми помага“, каза Ей Джей.

Джошуа ще се изправи срещу Олександър Усик на 20 август в Саудитска Арабия. Победа на британеца ще го върне на трона, докато поражение от украинеца може да означава доста сериозно отдалечаване от мечтата му да е трикратен световен шампион.