Начало Бокс Нгану: Има 70% вероятност Фюри да е следващият ми опонент

Нгану: Има 70% вероятност Фюри да е следващият ми опонент

Нгану: Има 70% вероятност Фюри да е следващият ми опонент
0

Властелинът на UFC в „тежка“ категория Франсис Нгану е готов да премери сили с хегемона в същата теглова дивизия в бокса Тайсън Фюри. Камерунецът дори вярва, че има 70% шанс битката с Фюри да е следваща в неговата кариера.

„И двамата искаме този двубой, това е ясно. Уважаваме се. Най-вероятно ще се случи следващата година. Мисля, че ще се случи и е въпрос на организациите зад нас да се уговорят. Бих казал, че има 70% шанс следващият ми опонент да бъде Тайсън Фюри. От негова страна, мисля, че на 90% е сигурно, че аз ще съм следащият му съперник“, споделя боецът, познат още като „Хищника“, пред The MMA Hour.

Вижте пълното интервю на Франсис тук:

Към момента UFC са давали шанс единсветно на Конър Макгрегър да се състезава в бокса, докато е обвързан с договор с тях. Това се случи през 2017-а. Тогава ирландецът премери сили на ринга с легендарния Флойд Мейуедър.

Само преди няколко дни непосредствено след победата си над Дилиан Уайт с нокаут, Тайсън Фюри заяви, че също е заинтересован от такъв двубой и дори покани Нгану при себе си на ринга.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".