Начало ММА Джи Ес Пи даде оценка на Чимаев за представянето му срещу Бърнс
0

Джи Ес Пи даде оценка на Чимаев за представянето му срещу Бърнс

Джи Ес Пи даде оценка на Чимаев за представянето му срещу Бърнс
0

Бившият шампион в две дивизии на UFC Джорд Сейнт Пиер сподели своята конструктивна критика към набиращия все по-голяма популярност Хамзат Чимаев. Джи Ес Пи коментира представянето на чеченеца срещу бившия претендент за титла Жилберт Бърнс.

Чимаев и Бърнс изиграха зрелищен двубой, в който в рамките на три рунда си размениха много попадения и опити за събаряния. Битката им със сигурност ще бъде запомнена, защото бе и изключително оспорвана, което донякъде е изненадало Джи Ес Пи.

„Не е хубаво да получаваш толкова удари в главата. Харесва ми да гледам такъв бой, но не е най-умното решение за един боец. Мисля, че той можеше да направи битката много по-лесна. Свикнал е да преминава през всеки така, но не можеш да се биеш по този начин на елитно ниво. Трябва да си подготвен и да имаш стратегия, която да следваш, за да си перфектния немезис на твоя опонент. Не може винаги да влизаш на размени по този начин“, категоричен е легендарният ММА боец.

Въпреки, че Джордж не е напълно доволен от играта на Чимаев, той твърди, че такива битки са нужни за изграждане на характер.

„Мисля, че това беше страхотен двубой за него. Трябват ти предизвикателства, за да ставаш по-доър и да напредваш.„, допълва канадецът.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".