Начало ММА Хамзат разкри най-голямата си грешка в двубоя с Бърнс
0

Хамзат разкри най-голямата си грешка в двубоя с Бърнс

Хамзат разкри най-голямата си грешка в двубоя с Бърнс
0

За първи път в кариерата му Хамзат Чимаев изглеждаше победим в три рундова война срещу Жилберт „Дуриньо“ Бърнс на събитието UFC 273. Чеченецът излезе като победител от двубоя, но трябваше да премине през някои тежки моменти преди да бъде вдигната ръката му. Той обвинява себе си, че се е вкарал в тежки ситуации.

„Бях прекалено развълнуван да го нокаутирам. Казвах на всички, че ще го нокаутирам още в първия рунд. Опитах се. Това беше грешка за мен още от началото. Той беше корав и аз подцениях това. От началото до края се опитвах да го довърша. Следващият път ще бъда по-умен. Ще смажа всички“, заяви непобеденият в 11 професионални двубоя Хамзат на пресконференция след UFC 273.

Състезателят на „All Stars“ допълни, че е трябвало да слуша треньорите си и да бъде по-техничен.

На същатапресконференция Уайт загатна за двубой между Чимаев и бившият претендент за титлата при 77-килограмовите Колби Ковингтън. Ето как коментира потенциален такъв двубой чеченецът.

„Ако Колби не звънне полицията, за да вкара Дейна Уайт в затвора, ще се радвам да размажа лицето му. Ще се бия с всеки. Всички искаме просто да се бием и да направим добри пари. Бием се за семействата си“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".