Начало ММА Ковингтън за двубой с Чимаев: Вратата е отворена
0

Ковингтън за двубой с Чимаев: Вратата е отворена

Ковингтън за двубой с Чимаев: Вратата е отворена
0

Колби Ковингтън е нетърпелив да се върне в клетката и е готов да се изправи срещу всеки, който UFC му предложи. Едно от най-спряганите имена за негов опонент е набиращият все по-голяма популярност Хамзат Чимаев. Ето как коментира потенциална такава битка Колби:

„Той е смешка. Трябва да победи някого в Топ 5, а не просто поредния боец. Има едва четири двубоя в UFC. Медиите обичат да „надуват“ образите на такива деца. Това е опасно. Някой може да бъде сериозно наранен от това. Но ако искате да прибързате с този двубой и Хамзат да бъде изпратен в болница, то вратата е отворена за такава възможност. Обичам да правя бизнес с UFC и ще бъде чест за мен да пребия, когото сложат срещу мен в клетката. Обещавам ви, че ще тренирам супер здраво и ще видите нови умения от мен“, категоричен е двукратният претендент за титлата при 77-килограмовите.

Хамзат Чимаев има четири поредни победи с първия рунд в UFC и е допуснал едва два удара. Това, обаче, не впечатлява Ковингтън.

„Това е поколението, в което раздават трофеи просто за участие. Хамзат е поредният боец, който получава трофей за участие. Не гледам какво правят другите, или какво получават. Не съм мамил и не съм си спестявал нищо. Вярвам, че това е истинския американски начин. Нищо не ни е давано на готово“, допълни боецът с прякор „Хаоса“.

Колби заключи, че и оферта за двубой с Масвидал също може да бъде приета от него и отбора му. Вижте пълното му интервю тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".