Начало Senshi Дебютант на SENSHI срещу Крънич в битка на Гигантите

Дебютант на SENSHI срещу Крънич в битка на Гигантите

Дебютант на SENSHI срещу Крънич в битка на Гигантите
0

Ахмед Крънич (Босна и Херцеговина) ще се бие с Радован Куля (Словакия) в десетото издание на международните бойни галавечери SENSHI. То ще се проведе на 4-ти декември в зала „Конгресна“ във Варна.

Галата е достъпна за публика (срещу представяне на зелен сертификат), а билетите са на цени от 10 и 20 лева и вече са в продажба. Могат да бъдат закупени онлайн от мрежата на Eventim.bg.

Двамата ще се бият в тежка категория над 95 килограма по правилата на KWU Full Contact.

Радован Куля е шампион на Словакия в К-1. Професионалната му статистика е 24-7 (8 нокаута). Представител е на „Wolf pride gym“ в град Жилина.

Тренира от 2011 година и има финали в „Symply the best“ и Европейската лига на W5.

По-висок е с 11 сантиметра от босненеца. Ще дебютира в SENSHI с тегло 105 килограма.

Крънич е познато име у нас, а тази година ще играе за трети път на международните професионални галавечери SENSHI. Беше навлязъл във впечатляваща победна серия, която приключи в предишното издание срещу Франческо Джая.

През февруари демонстрира отлична форма срещу Виталий Ишахнели и се поздрави с успех с единодушно съдийско решение, а след това май месец триумфира след допълнителен рунд над Бадр Фердаус.

Април 2019 година босненецът спечели Европейския пояс на WAKO Pro в София, след като надделя над Деян Топалски в 5-рундова битка.

Бойната карта на SENSHI ще включва 10 взривоопасни двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.