Начало Senshi Боец на Петер Артс се изправя срещу машината Ахмед Крънич на SENSHI 8

Боец на Петер Артс се изправя срещу машината Ахмед Крънич на SENSHI 8

Боец на Петер Артс се изправя срещу машината Ахмед Крънич на SENSHI 8
0

Eдин от бойците на К1 легендата Петер Артс ни очаква на ринга на SENSHI 8. Бойното зрелище предстои тази събота, 22-ри май, от 19:00 ч. в София.

Нидерландският шампион по кикбокс Бадр Фердаус е познат в бойните среди у нас. 23-годишният боец е редовен участник в лагерите на Международната професионална лига на KWU, а през 2019-та бе част от второто издание на SENSHI, като победи по точки Саша Драгич от Сърбия в мач по правилата на K-1 в категория до 95 килограма.

Дебютът на Бадр Фердаус на ринга на SENSHI бе през 2019 г.

Сега Фердаус ще излезе по правилата на KWU Full Contact, отново в своята категория – +95 кг. Негов съперник също е стар познайк на родните фенове – Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина. 

Крънич на два пъти впечатли с представянето си на SENSHI. Това ще е втора поредна галавечер за него, след като през месец февруари демонстрира отлична форма срещу Виталий Ишахнели и се поздрави с успех с единодушно съдийско решение. През април 2019 година босненецът спечели Европейския пояс на WAKO Pro в София, след като надделя над Деян Топалски в 5-рундова битка.

Тази година Крънич се поздрави с успех на ринга на SENSHI

SENSHI 8 ще предложи 11 вълнуващи битки за поясите на SENSHI по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI. Бойци от 11 държави ще се впуснат в дуелите в София, които ще се излъчват на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.bg, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.