Начало Senshi Муай тай звездата Артьом Пашпорин влиза в битка на SENSHI 8

Муай тай звездата Артьом Пашпорин влиза в битка на SENSHI 8

Муай тай звездата Артьом Пашпорин влиза в битка на SENSHI 8
0

Шестата битка на SENSHI 8 също се очертава да бъде много интересна – тя ще се играе по правилника KWU SENSHI, а на ринга един срещу друг ще излязат Фархад Ахмеджанов от Беларус и Артьом Пашпорин от Русия. Техният мач е в категория до 70 кг.

Беларусинът е двукратен национален шампион по муай тай, има шампионска WAKO купа от първенството на организацията през 2013 година и е Световен WTFK шампион в категория до 74 кг.

Опонентът му от Русия е многократен световен шампион по муай тай.  Той става номер 1 в света от шампионатите W5, GPRO, S1. Бил е и интерконтинентален шампион от WKU, както и Европейски шампион от WMC. През февруари тази година той дебютира на SENSHI с нокаут над португалеца Дмитро Хлевка.

Пашпорин и неговият треньор Максим Виноградов (вляво) на път за София.

Елитната международна верига SENSHI предстои тази събота, 22-ри май, в София и ще предложи 11 вълнуващи битки по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI. Бойци от 11 държави ще се впуснат в дуелите в София, които ще се излъчват на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.bg, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.