Начало Senshi Крънич доминира Ишахнели в атрактивна KWU Full Contact битка

Крънич доминира Ишахнели в атрактивна KWU Full Contact битка

Крънич доминира Ишахнели в атрактивна KWU Full Contact битка
0

Ахмед Крънич победи Виталий Ишахнели с единодушно съдийско решение в седмото издание на международните галавечери SENSHI. В срещата се видя нагледно атрактивността на правилата KWU Full Contact. Категорията на двубоя беше над 90 килограма и феновете видяха много тежки удари.

Двамата бяха приели коренно различни стратегии. Подходът на Крънич беше изчаквателен. Кикбоксьорът беше готов за киковете на Ишахнели и действаше чудесно на контра атака.

Първият рунд беше равностоен с леко предимство на босненеца.

Той започна ударно втората част и вкара ефектно коляно в главата на Ишахнели. Впоследствие двамата отново влязоха на равностойни размени. Крънич пласира още няколко опасни ритника до края на рунд, докато руснакът разчиташе на левачката си и опити за мае гери. Ахмед Крънич беше по-убедителният боец след вторите три минути.

В третата част европейският шампион на WAKO PRO пласира много мощни кикове в областта на ребрата на Ишахнели. Видя, че руснакът е наранен и продължи да го наказва с това оръжие от арсенала си.

Този рунд също беше равностоен, но взет от Крънич.

Така съдиите решиха, че той печели мача с единодушно решение.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.