Начало Senshi Даниел Гълъбаров сломи корав молдовец в първата си изява на SENSHI

Даниел Гълъбаров сломи корав молдовец в първата си изява на SENSHI

Даниел Гълъбаров сломи корав молдовец в първата си изява на SENSHI
0

Българските победи продължиха и в третата среща от седмото издание на международната бойна верига SENSHI.

В мач по правилата на KWU SENSHI в категория +90 кг, Даниел Гълъбаров ознаменува дебюта си на ринга на SENSHI с безапелационна победа над молдовеца Ион Бричи.

 

Срещата започна спокойно, като по-ниският молдовец разчиташе предимно на лоу-кикове, които държаха Гълъбаров на дистанция. Българинът нанесе няколко добри крошета, с които размъти главата на 28-годишния Бричи.

Втората час започна с прекрасен контриращ десен прав в лицето на молдовеца, който бе пратен в нокдаун. Минута след началото на втория рунд Гълъбаров пласира непозволен ритник в слабините и срещата бе прекратен за малко.

Бричи обаче показа желязна воля и продължи мача, но неспирните крошета на родния ас не спираха и носът на 10-кратният национален шампион по карате шотокан на Молдова бе разбит.

Заключителната част премина изцяло под диктовката на 30-годишният Гълъбаров, който освен здравите си крошета, започна да вкарва и колена в главата на опонента си. До нокаут обаче така и не се стигна и след изиграването на пълните три рунда съдиите отсъдиха единодушно в полза на родната звезда.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.