Начало Senshi Кристиян Дойчев разби Жан-Пол Жако на SENSHI 7

Кристиян Дойчев разби Жан-Пол Жако на SENSHI 7

Кристиян Дойчев разби Жан-Пол Жако на SENSHI 7
0

Кристиян Дойчев победи Жан-Пол Жако с технически нокаут в третия рунд на битката им на SENSHI 7. Двамата се изправиха във втория мач на вечерта в стил KWU SENSHI, категория до 85 килограма.

Дойчев започна с лоу кикове, докато съперникът му използваше ръстовото си предимство и разчиташе на прави.

Минута след началото на сблъсъка българинът пласира атрактивно маваши, което прати в нокдаун Жако.

Дойчев се възползва от разклатения си съперник и изсипа дъжд от юмруци по него.

В края на първия рунд Кристиян прати за втори път в нокдаун съперника.

Жако пласира няколко единични удари, докато нашият представител се стремеше единствено да изгражда атаките си с комбинации.

Французинът се опита да изненада съперника си в началото на втората част, но Кристиян не изглеждаше респектиран. Българинът продължи да контролира темпото. Жако падна за трети път на ринга в средата на рунда, а след най-добрата атака на Дойчев в срещата последва и четвърти нокдаун. Това се случи 19 секунди преди края на частта.

В момента, в който Жако стъпваше напред, Кристиян Дойчев пласира три много чисти удара. Французинът беше спасен от гонга.

Последва нова отлична акция в началото на третия рунд и реферът Петер Артс сложи край на спора, след като Жако беше във видимо неадекватно състояние.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.