Начало Senshi 11 трудно предвидими и равностойни битки на SENSHI 7

11 трудно предвидими и равностойни битки на SENSHI 7

11 трудно предвидими и равностойни битки на SENSHI 7
0

Седмото издание на SENSHI предвижда 11 зрелищни битки. Пет от тях ще са за шампионски пояси на WAKO Prо. 22 топ бойци от 12 държави ще се качат на ринга на организацията на 27-ми февруари в „Маринела“.

Силите са много изравнени и затова крайният изход от сблъсъците е труден за предвиждане.

SENSHI 7 ще се проведе в събота, 27-ми февруари, от 18:00 ч. в „Маринела“ без публика.

Ето какво включва бойната карта:

1.KWU SENSHI

Руслан Насибулин срещу Георги Дойчев

Очаква се атрактивен мач заради освободените правила, които позволяват хвърляния, работа в клинч и още.

Дойчев ще има предимството да се бие на домашна сцена, но Насибулин е доказан шампион и битката ще бъде много равностойна.

2. KWU SENSHI

Йон Бритчи срещу Даниел Гълъбаров

Втората среща на SENSHI 7 ни предлага здрав сблъсък при най-тежките. Гълъбаров е с богата визитка в смесените бойни изкуства и ще разчита на уменията си оттам да сломи съпротивата на румънеца по освободените правила.

3. KWU SENSHI

Жан-Пол Жако срещу Кристиян Дойчев

Французинът ще иска да се върне с победа след поражението от Мерей Суюнов в предишното издание на SENSHI. Той се би по същите правила и вече ще внимава за техните специфики. Дойчев е доказан шампион и е фаворит в срещата, поне на хартия.

4. KWU Full Contact

Ахмед Крънич срещу Виталий Ишахнели

Ишахнели е познато име у нас след победата над японеца Фуджи на SENSHI 5. Руснакът е световен шампион по киокушин, а в този сблъсък ще срещне отличен представител на кикбокс школата.

Крънич победи Деян Топалски във второто издание на SENSHI и сега отново ще се бие за титла в София.

5. Муай тай

Дмитро Хлевка срещу Артьом Пашпорин

Руснакът е едно от популярните имена в муай тай през последните години. Звезди от неговия калибър все по-рядко идват у нас за професионални бойни галавечери. Ще бъде интересно дали ще се възползва от големия си опит при дебюта си на SENSHI или Хлевка ще го изненада.

6. KWU Full Contact

Анлор Дира срещу Андрей Чехонин

„Краля на лоу кика“ до момента е фантастичен във всяко едно участие във веригата. Мачовете на Чехонин приключват за отрицателно време и руснакът вече е сред най-разпознаваемите имена. Дира е по-сериозен съперник от предишните и този път руснакът ще трябва да даде максимума от себе си, за да продължи серията си от нокаути.

7. WAKO Pro European title, K-1 правила

Богдан Базюк срещу Петър Стойков

Стойков е доказано име в SENSHI, въпреки крехката си възраст. Опитът му на международните галавечери ще му даде известно предимство в сблъсъка. Петър е автор на едни от най-зрелищните нокаути във веригата и при всяка негова поява очакванията са високи.

8. WAKO Pro European title, K-1 правила

Николай Йоргов срещу Жига Печник

Йоргов се чувства като у дома си на арената на SENSHI. Специалистът в киокушин карате е фаворит в сблъсъка, но често стават изненади в срещите с бойци от подобен ранг и на SENSHI никой не може да бъде сигурен в успеха си до последно.

9.WAKO Pro European title, K-1 правила

Едуард Алексанян срещу Любо Ялови

Това е един от най-равностойните сблъсъци в бойната карта. И двамата винаги играят много агресивно и атрактивно, което предразполага срещата да бъде сред най-добрите за седмото издание на SENSHI.

Победителят ще си тръгне с европейската титла за професионалисти, което е допълнителна мотивация.

10. WAKO Pro World title, K-1 правила

Слободан Мияйлович срещу Атанас Божилов

Капитанът на националния ни отбор по кикбокс е сред най-емблематичните участници във веригата. Всеки негов мач се превръща в урок по кикбокс. Този път противникът е още по-сериозен в лицето на многократния шампион Мияйлович и изходът от срещата е непридвидим.

11. WAKO Pro World title, K-1 правила

Сергей Браун срещу Александър Менкович

Основното събитие за вечерта е с участието на германската звезда в бойните спортове Сергей Браун. Сблъсъкът е за световна титла, а сърбинът Менкович е готов да поднесе изненада.

Двамата ще премерят сили по най-атрактивните правила на кикбокса К-1.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.