Начало Senshi Всичко най-важно преди седмото издание на SENSHI

Всичко най-важно преди седмото издание на SENSHI

Всичко най-важно преди седмото издание на SENSHI
0

Eлитната бойна верига SENSHI се завръща тази събота (27-ми февруари) от 18 часа в София.

Картата предвижда 11 двубоя по правилата KWU SENSHI, KWU Full Contact и в стил К-1 между професионални състезатели от 12 държави – Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина, Русия и България.

Пет от сблъсъците ще са за Световни и Европейски титли на WAKO PRO, а за тях претенденти ще бъдат и българи.

Ето и пълната бойна карта:

Официалният кантар в петък ще бележи завръщането на бойните галавечери у нас след пандемията от COVID-19.

Все пак състезателите на SENSHI винаги са подхождали с професионализъм и не се очакват провали при влизането в категориите на срещите.

Можете да гледате кантара на живо на Boec.BG в петък от 12 часа.

Преди официалната церемония на везната ще говорят легендите на кикбокса Семи Шилт (четирикратен световен шампион в тежката категория на сериите Гран при К-1) и Петер Артс (трикратен световен шампион в тежката категория на сериите Гран при К-1).

Специални гости на церемонията ще бъдат Шихан Александр Пичкунов (генерален секретар на Световния киокушин съюз) и Шихан Рамил Габбасов (член на УС на KWU и член на УС на Руския съюз на бойните изкуства).

Припомнете си какво могат и какво е забранено да правят състезателите по правилницте на KWU International Professional League, които ще наблюдаваме на SENSHI 7.

KWU Full Contact:

Позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с една или две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника.

Забранени: удари в слабините, тила, гръбнака; удар с вътрешната част на ръкавицата; удари срещу колянната става; удар с глава; удар на паднал противник; удари от легнала позиция; удари с лакти; хвърляния; работа на земя; душене; хапене.

KWU SENSHI:

Позволени са: всички боксови удари; спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с една или две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар; удари с лакти; хвърляния.

Забранени: удари в слабините, тила, гръбнака; удар с вътрешната част на ръкавицата; удари срещу колянната става; удар с глава; здържане на главата с едната ръка и нанасяне на удар с лакът със свободната; удар на паднал противник; удари от легнала позиция; работа на земя; душене; хапене.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.