Начало ММА Коронавирус провали битка от UFC Fight Night 186

Коронавирус провали битка от UFC Fight Night 186

Коронавирус провали битка от UFC Fight Night 186
0

Сблъсъкът в полутежка категория между Алонсо Менифилд и Уилям Найт няма да се състои. Причината е, че Менифилд е диагностициран с коронавирусна инфекция.

Най-вероятно от UFC няма да търсят заместник, защото събитието UFC Fight Night 186 ще се състои този уикенд и е много трудно да бъде намерен противник на Найт.

Вероятно срещата ще бъде преместена за по-късен период.

Менифилд има баланс от 9 победи и 2 загуби в ММА. Той е спечелил всичките си срещи преди финалния гонг ( 8 с нокаут и 1 след събмишън). 33-годишният американски боец дебютира в UFC през януари 2019 година, записвайки успех, с технически нокаут, над Винисиус Морейра. На UFC on ESPN 3, в края на юни, 2019 година, Менифилд бе още по-категоричен, нокаутирайки за 3 минути и 19 секунди Поул Крейг. 2020 година не бе успешна за него като в първия си сблъсък, Менифилд загуби с решение от Девин Кларк на събитието UFC 250 , провело се в началото на юни, а през август той инкасира второ поредно поражение – нокаут във втория рунд срещу Овинс Сен Прю.

Уилям Найт е с баланс от 9 успеха и 1 поражение в ММА. Цели 8 битки той е приключил преди финалния гонг (всички след нокаут).