Начало Senshi Виталий Ишахнели: Публиката на SENSHI беше бомбастична

Виталий Ишахнели: Публиката на SENSHI беше бомбастична

Виталий Ишахнели: Публиката на SENSHI беше бомбастична
0

Руският боец Виталий Ишахнели записа победа в петото издание на бойната верига SENSHI. В зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна световният шампион по карате киокушин на KWU за 2019 г. се наложи над Масаки Фуджи от Япония чрез единодушно съдийско решение. Двубоят бе по правилата на KWU Full Contact в катетория до 95 кг. След срещата Ишахнели даде специално интервю за Boec.BG.

-Честита победа! Като че ли съперникът ти те ядоса през втория рунд. Какво те раздразни?

Благодаря за поздравленията. Не знам. Мисля, че ме ядоса това, че не очаквах така да се развие боя. Много не ми се получаваше днес и бях ядосан повече на себе си, отколкото на него. Видях разлика от подготовката в спаринга и на самия турнир. Много голяма разлика.

-Фуджи понесе много удари. Ти очакваше ли да приключиш по-рано двубоя?

Съперникът беше добър, много здрав. Дадох каквото можах по време на боя. Той до последно вярваше в победата, тоест до края се стараеше. В никакъв случай не се предеде, не даде назад, а напротив – мислеше какво да направи, как да удари, движеше се.

-Изненада ли  те неговата издръжливост?

Мисля, че за мен най-голяма изненада беше неговия дух, защото аз осъзнах, че когато човек е с висок дух и сила, едно е да очакваш такъв противник,  а друга работа е непосредствено да се срещнеш с него и да се биеш.

-Как се чувстваше на ринга на SENSHI? Публиката много тe аплодираше…

Публиката беше бомбастична! Всичко беше чудесно. Организацията беше класна. Единствено малко се задържахме, но всичко беше ясно – кой какво прави, къде отива. Чудесна организация!

-Да те очакваме ли отново на SENSHI?

Ако ми предложат – с голямо удоволствие. Много Ви благодаря. Доскоро!

ВИДЕО от двубоя може да видите ТУК.

ГАЛЕРИЯ от двубоя може да видите ТУК.