Начало Senshi ВИДЕО: Русия срещу Япония на ринга на SENSHI

ВИДЕО: Русия срещу Япония на ринга на SENSHI

ВИДЕО: Русия срещу Япония на ринга на SENSHI
0

Четвъртата среща на SENSHI 5 не разочарова, защото противопостави представители на две от най-сериозните киокушин школи в света – Япония и Русия.

Ишахнели, който през миналата година завоюва купа от двудневния супер турнир SENSHI Cup в Камчия, запази статуса си на непобеден боец на SENSHI. В среща по правилата на KWU Full Contact в кат. до 95 кг. руснакът победи Масаки Фуджи със единодушно съдийско решение.

Мускулестият киокушин боец разчиташе на своите силни боксови комбинации, когато притисне съперника си на въжетата. Най-добрите попадения за Фуджи дойдоха от контра-атаки с дълги десни прави, които впечатляваха със своята бързина и точност. Въпреки че получи дсота удари, японецът стоеше с нисък гард през по-голямата част от срещата, което спомогна за отварянето на срещата. Така се получи един изключително атрактивен двубой, който зарадва препълнената зала „Дворец на културата и спорта“ във Варна.


Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.