Начало Senshi ВИДЕО: Драматичната битка на Йоргов и Бейджи от SENSHI 5

ВИДЕО: Драматичната битка на Йоргов и Бейджи от SENSHI 5

ВИДЕО: Драматичната битка на Йоргов и Бейджи от SENSHI 5
0

Българският киокушин и муай тай боец Николай Йоргов записа четвърта победа на събитие от елитната бойна верига SENSHI. Той сломи иранския шампион Маджид Бейджи в драматичен четири-рундов двубой по правилата на KWU SENSHI в категория до 80 кг.

Състезателят на СК „Армеец“ бе по-агресивния боец и търсеше играта от близка дистанция, докато Бейджи контра-атакуваше и сменяше ъглите на ударите си чрез отлично движение с краката. В случаите, в които родният талант успяваше да скъси дистанцията, той нанасяше силни ъперкъти и крошета в тялото на Бейджи. Изключително оспорваните три рунда доведоха до съгласие между съдиите около ринга да бъде изигран четвърта част.

В последните три минути Йоргов показа сърце на шампион, а подкрепата от публиката в „Двореца на културата и спорта“ му даде крила и той показа най-доброто от себе си. След последния гонг съдиите бяха категорични, че неговата ръка трябва да бъде вдигната, тъй като доминацията му в последния рунд беше видима.

Вижте пълен запис от този невероятен двубой:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".