Начало Senshi ВИДЕО: Втора победа за Християн Корунчев на SENSHI

ВИДЕО: Втора победа за Християн Корунчев на SENSHI

ВИДЕО: Втора победа за Християн Корунчев на SENSHI
0

Любимецът на българската публика Християн Корунчев спечели петата битка от петото издание на SENSHI.  Хилядите в зала „Конгресна“ се насладиха на зрелище между българина и сръбския боец Любо Ялови, който прие битката с по-малко от седмица предизвестие.

Корунчев впечатли с високо темпо на игра през целия двубой, като пресираше съперника си през по-голямата част от двубоя. Състезателят  на СК „Армеец“ зае центъра на ринга и диктуваше темпото на игра до края на срещата. Комбинациите му от два прави удара с ръце и лоу кик работеха най-успешно за родния талант.

Това не е първа победа за Корунчев на SENSHI. През 2019 той победи в много оспорвана среща друг сърбин – Никола Тодорович, а по този начин грабна Интерконтиненталната титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 78 кг.

Насладете се на пълния запис от срещата:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".