Начало Бокс Уайлдър ще продължи да ползва същите костюми

Уайлдър ще продължи да ползва същите костюми

Уайлдър ще продължи да ползва същите костюми
0

Бившият шампион на WBC – Дионтей Уайлдър, възнамерява да продължи работата със същата фирма за костюми, която изобрети костюма му за мача с Тайсън Фюри. Американецът излезе на ринга с облекло за 31 хиляди паунда, което в интервю след чакания реванш обвини.

„Бронзовия бомбардировач“ се оплака, че костюмът и маската са били твърде тежки и затова е имало напрежение в краката му.

Редица популярни боксьри се присмяха на това оправдание, а сега се оказва, че Уайлдър все пак е доволен от фирмата, изработила дрехите. Ето какво е казал боецът в телефонен разговор с дизайнера Донато Кроули.

Снимка: БГНЕС

„Проведохме много ожесточен и честен разговор. Сложихме край на слуховете, Уайлдър ни приема като семейство“, разкри Донато.

„Той е твърд в позицията си, че ще продължим колаборациите. Ние ще се опитваме да го правим още по-уникален. За модна организация няма по-голяма чест и отговорност. Обичаме работата с него“, сподели дизайнерът на ексцентричния костюм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.