Начало Бокс Уайлдър: Ще ви покажа боксовите си умения

Уайлдър: Ще ви покажа боксовите си умения

Уайлдър: Ще ви покажа боксовите си умения
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър, обеща на боксовите фенове, че когато неделя сутрин българско време излезе срещу Тайсън Фюри ще покаже арсенала си от умения около въжетата.

Вчера се състоя официалната последна пресконференция между двамата, която завърши под знака на хаоса и на тежките закани, придружени от псувни.

„Фюри не вярва и на една дума от това, което говори. При мен нещата не седят така, защото когато кажа, че имам 39 нокаута и 40 победи… знаете, че това е самата истина.

Аз съм най-добрия в тежката категория, но това няма нужда да го казвам. Възнамерявам на ринга да ви го докажа. Що се отнася до Тайсън, ще го нокаутирам. Кратко и ясно! Някога лъгал ли съм ви за тези работи?

Всички казват, че аз съм нокаутьорът, а той боксьорът. Същото се говореше, когато излязох срещу Стивърн. Всички говореха, че той има разрушително силно кроше, че не мога да издържа 12 рунда. И какво стана с него? Първо го съсипах от бой, после го нокаутирах в първия рунд.

Същото ще направя сега. Ще ви покажа колко добре мога да се боксирам. Първо ще го пребия и после ще го нокаутирам.

Най-накрая дойде времето, когато Тайсън ще трябва да застане зад всичките думи, които е изрекъл и да ги затвърди“, бяха част от словата на настоящия шампион, който влиза в двубоя с перфектен актив от 40 победи и 0 загуби.