Начало Бокс Фюри: Ще го нокаутирам

Фюри: Ще го нокаутирам

Фюри: Ще го нокаутирам
0

Бившият световен шампион в тежката категория – Тайсън Фюри, не остана по назад от опонента си Дионтей Уайлдър и за пореден път се закани да свали зеления пояс от американеца и че чака тази среща от 2011 г.

Вчера в Лос Анджелис се проведе последната пресконференция преди официалния кантар в петък, а накрая напрежението дойде в повече на двата лагера, като Тайсън Фюри дори свали ризата си, показвайки че е готов за битка още сега.

„Беше труден и дълъг път до тук. Всичко е добре документирано и записано. Няма какво да крия от вас.

Смятам обаче, че сега съм по-здрав психически. Трябва да ви призная, че никога не съм имал по-щастлив и приятен лагер. Никога.

Днес се навършват три години от както детронирах Владимир Кличко в Дюселдорф. Имам годишнина. А след три дена смятам да направя същото и с „Бронзовия бомбардировач“.

Надявам се феновете да се насладят на срещата, защото аз ще го направя с цялото си сърце. Чакам това от 2011 г. И събота вечер най-накрая ще мога да го удрям свободно в лицето. Дионтей Уайлдър ще бъде нокаутиран.

Нямам нужда да доказвам, че съм най-добрия. Факта, че не загубих поясите си говори достатъчно. Ако Дионтей ме победи, той ще бъде най-добрия в дивизията, но това няма да се случи.

Все още не съм се изправял срещу боксьор, който да ме надиграе и да покаже по-качествени неща между въжетата“, сподели британецът, който също като своя съперник няма загуба в професионалната си кариера – 27-0-0.

тагове: