Начало ММА Ковингтън ще се бие с 50 Cent с една ръка зад гърба
0

Ковингтън ще се бие с 50 Cent с една ръка зад гърба

Ковингтън ще се бие с 50 Cent с една ръка зад гърба
0

Колби Ковингтън не сдържа нервите си и изригна по адрес на рапъра 50 Cent, който често го обижда в социалните медии.

След загубата на „Хаоса“ от Камару Усман, изпълнителят не скри задоволството си, че боецът от UFC е със счупена челюст и го нарече „расистко копе*е“ заради предишни негови изказвания.

Дълго време Ковингтън не отговори на тези атаки, но сега реши да го направи и предизвика 50 Cent да защити думите си в клетката.

„Невъзможно е да не чуваш какво говорят хората, защото много фенове идват и ме питат: „О, чу ли това или онова?“. 50 Cent? Този тип го гръмнаха 8 пъти и затова е известен: „Вижте ме, стреляха по мен и не ме убиха“. Ако го ударя само веднъж, изобщо няма да стане. Има един, на който му държаха челюстта затворена с тел, но това не съм аз (става въпрос за рапъра, след като беше прострелян, б. а.). Той малка куч*а. Искам следващият ми мач да е срещу него. Можем да го направим благотворителен. Ще заложа 1 милион долара и парите ще отидат право при войниците ни. Той е разорен, така че сигурно няма да има толкова пари, но може да помоли някой от шиба*ите си спонсори да му ги заеме. Ще завържа едната си ръка зад гърба си, ще му позволя той да избере коя. 50 Cent, бъди мъж, искаш да говориш глупости за мен в Instagram? Ти кого си побеждавал, освен някоя от безпомощните си приятелки в Холивуд?“, каза Ковингтън.