Начало Senshi Зловещо коляно донесе дебютна победа на Артьом Пашпорин на SENSHI

Зловещо коляно донесе дебютна победа на Артьом Пашпорин на SENSHI

Зловещо коляно донесе дебютна победа на Артьом Пашпорин на SENSHI
0

С победа за Русия завърши първата изцяло чуждестранна среща от SENSHI 7.

Руският многократен световен шампион по муай тай Артьом Пашпорин нокаутира португалеца Дмитро Хлевка в единствения муай тай мач за вечерта. Срещата се проведе в кат. до 70 кг, като Николай Атанасов бе рефер на срещата.

 

Битката бе дебют под знамето на SENSHI както за 28-годишния Пашпорин, така и за две години по-възрастния Хлевка.

И двамата влязоха спокойно в срещата, набързо разменяйки си леви прави. Разбираемо, битката преминаваше в бой от близка дистанция. С течение на времето Пашпорин започна да диктува случващото се на ринга благодарение на по-разнообразните си и бързи атаки.

Португалският му опонент разчиташе главно на контраатаки, но лоу киковете му не успяваха да отблъснат Пашпорин за дълго.

Хлевка започна втората част в защита, играейки предимно от заден крак. Ибериецът почти не използваше дясната си ръка, с която бе зает да се защитава от левите крошета на Пашпорин. Всичко приключи в средата на втория рунд, когато руският боец вкара перфектно ляво коляно в тялото на Хлевка от клинч.

Перфектно пласираният удар изпрати Дмитро на земята и съвсем очаквано той не успя да се изправи.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.