Начало ММА Чимаев и Джейк Пол не харесаха победата на Ковингтън
0

Чимаев и Джейк Пол не харесаха победата на Ковингтън

Чимаев и Джейк Пол не харесаха победата на Ковингтън
0

Нашумелият през последните две години боец на UFC Хамзат Чимаев изрази недоволството си от главната битка на UFC 272. Чимаев присъства лично на събитието, което се проведе по-рано днес и изрази емоцията си от пет рундовия двубой между Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал.

„Тъпа битка“, написа непобеденият чеченец в Twitter.

Чимаев, който вече има насрочен двубой за след месец в Лас Вегас, присъства на събитието с новия му тренировъчен партньор и бивш претендент за титлата при 77-килограмовите, Дарън Тил. Възможната причина за разочарованието на Хамзат може да е, че заложи за Масвидал в двубоя пред камерата на UFC:

Друга популярна личност, която се изказа негативно след сблъсъка Колби-Масвидал бе ютубъра и боксьор Джейк Пол. Американецът, който нокаутира бившия хегемон при 77-килограмовите в UFC Тайрън Уудли в последната си изява между въжетата, използва момента да „захапе“ поразения от загубата Масвидал.

„Първо……Масвидал, ти не си богат“, написа Джейк Пол и „сипа сол в раната“ на Масвидал.

Пол и Масвидал редовно разменят реплики в социалните мрежи, въпреки че преди време Хорхе бе част от подготвителния лагер на Джейк за боксовата му среща с Бен Аскрен.

Въпреки мнението на Хамзат и Пол, UFC реши да награди Колби и Масвидал с бонуси от по 50 000 щатски долара и признанието „Двубой на вечерта“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".