Начало ММА Джиоф Нийл не е виждал с едното око срещу Стивън Томпсън
0

Джиоф Нийл не е виждал с едното око срещу Стивън Томпсън

Джиоф Нийл не е виждал с едното око срещу Стивън Томпсън
0

Боецът в полусредна категория на UFC Джиоф Нийл разказа, че е имал сериозен проблем в битката срещу Стивън Томпсън, която се изигра през изминалия уикенд. Американецът загуби с единодушно съдийско решение след пет рунда здрава битка. Той сподели, че не е виждал с едното си око в четири от петте части на срещата. Нийл не пояснява какво е причнило травмата на окото, но в първата част двамата бойци удариха главите си и малко след това се появиха аркади над веждите им.

„Толкова много проблеми преди тази битка. Сепсис, проблеми със сърцето, трима от треньорите ми имаха позитивен тест за Ковид, като един от тях е главният ми треньор Саиф Сауд. Въпреки това, аз дойдох и се бих. Не виждах с едното око за цели четири рунда и все пак издържах срещу човек, който сритва задници от 9-годишен. Не знам за вас, но аз съм горд със себе си“, написа Нийл в Instagram профила си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geoff Neal (@handzofsteelmma)

Нийл поясни в публикацията си, че това не са извинения и определи Томпсън като „истински боец“.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.